Alin Heredea, la doar 22 de ani, a plecat în veșnicie

A trecut la cele veșnice, mult mai devreme decât ne-am fi dorit! Ne rugăm pentru familia lui Alin Heredea! Hristos e învierea și viața! Ne vom vedea l-acele țărmuri!

Sfârşit tragic pentru un orădean de 22 de ani. Tânărul a fost găsit mort, miercuri, în acumularea de apă a unei balastiere din Episcopia Bihor, în condiţii încă neelucidate.

Potrivit surselor BIHOREANULUI, băiatul, pe numele lui Alin Heredea, a fost găsit miercuri, în jurul orei 13.30. Din câte se pare, acesta s-ar fi înecat în seara precedentă, hainele sale fiind găsite la marginea lacului în care Alin înota adesea.

Unii dintre prietenii victimei vorbesc între ei că acesta s-ar fi lovit la cap când ar fi încercat să sară în apă. Alții susțin că acesta ar fi făcut stop cardio-respirator în momentul în care a sărit în apă, ca efect al unui şoc termic, apa fiind rece, iar vremea caniculară.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor, comisarul-şef Alina Dinu, cazul se află în atenţia poliţiştilor Biroului de combatere a infracţiunilor contra persoanei din cadrul IPJ Bihor.

„Nu există suspiciuni de omor. Cauza exactă a morţii urmează să fie stabilită în urma necropsiei”, a mai precizat Dinu.

https://www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-31-1/tragedie-la-balastiera-tanar-de-22-de-ani-gasit-inecat-in-episcopia-bihor-150924.html?fbclid=IwAR3Y7IlmuwfCiKdRrTZUNEWd827aoATHouvBa33wVCJRxHOMjBj-Y2b-UZw

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *