O femeie din Suceava si-a ucis trei nou nascuti ! Atentie detalii cu impact emotional !

Cazul inginerei din Suceava care și-a ucis trei bebeluși, din 2016 și până in prezent, școate la iveală detalii uluitoare. Ana Pardău le-a spus polițiștilor că pe ultimul copil „l-a născut și e mort, într-un sac, în casă”. Nu apucase să-l îngroape, la fel ca pe ceilalți doi. Mama criminală n-a avut nicio reținere să arate unde se află cadavrele nou-născuților, uciși în 2016 și 2018.

Femeia are 37 de ani, este inginer, mai are trei copii acasă și a fost supusă unei expertize psihiatrice.
Ancheta în cazul femeii din Suceava, care și-ar fi ucis trei copii nou-născuți, a plecat de un poliţist la care a ajuns informaţia că femeia, Ana Pardău, a fost văzută brusc fără burtă, deşi părea însărcinată. Poliţistul şi colegii săi au început să facă cercetări şi au constatat că femeia nu s-a prezentat la Spitalul Municipal Vatra Dornei sau în altă parte, pentru a naşte.

cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Femeia a mărturisit că în 2016 și 2018 a mai născut și îngropat alți doi bebeluși

Femeia a făcut apoi mărturisirile complete de faptul că în ultimii doi ani a mai avut doi copii, care sunt îngropaţi pe proprietatea familiei. Femeia are trei copii în vârstă, de 6, 8 şi 10 ani, mai scrie sursa citată. Ea a spus că după cei trei copii nu şi-a mai dorit şi alţii, astfel că ar fi ajuns la aceste fapte oribile.

Ana Pardău le-a arătat anchetatorilor unde a îngropat bebelușii

Marţi după-amiază, anchetatorii au început să sape în locurile indicate de femeie, în căutarea osemintelor celorlalţi doi copii. Ana Pardău nu a părut a avea reţineri în a colabora şi a indica locurile în care sunt îngropaţi copiii.

Sursa: a1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *