Theo Pascalau: Apel la rugaciune pentru micuta noastra Tessa

Apel la rugaciune:
Micuta noastra Tessa-Grace are nevoie urgent de sprijin in rugaciune. La doar cele 6 luni jumate,dupa ample si multiple controale, va trebui sa sufere doua interventii chirurgicale complicate la cap , pentru doua implanturi (Diagnosticul pus de medicii Specialisti e Hipoacuzie Severa )!!! Luna Septembrie ne va gasi la o clinica de specialitate din Ungaria, unde ne rugam ca Domnul sa fie El cu mana medicilor de acolo.
Inca de la inceput, Tessa a venit greu pe lume, intubata cu oxigen,sa agatat de viata plina de speranta.Medicii au fost rezervati in declaratii privind starea functiilor vitale a organismului.
Dupa multe rugaciune, zile de asteptare, multe controale,am stiut ca va trebui sa trecem pe aici, in providenta Lui, Dumnezeu a orchestrat fiecare eveniment din viata noastra chiar si suferinta, sunt convins , tot spre beneficiul nostru temporal si vesnic !

Dincolo de temerile pe care le avem, dincolo de suma imensa , mult peste posibilitatiile noastre financiare, dincolo de teama ca cei mai multi medici au refuzat sa faca aceasta operatie acum, dincolo de lacrimi… exista SPERANTA…!
Fiti alaturi de noi, in rugaciune ca Tessa( lucratoare in ogor) sa fie asa cum e numele, o slujitoare devotata pentru Domnul .

Sursa : Facebook (TheoIrina Pascalau)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *