Rugăciune pentru familia Sânbea. Sora Mihaela de 31 de ani a plecat în VEȘNICIE. Dumnezeu sa se îngrijeasca de cei 5 copii ramași orfani!

Nu cunoaștem întotdeauna planul lui Dumnezeu și nu înțelege modul în care El alege să lucreze. Știm că încercările fac parte din viața noastră și datoria noastră de creștini este să ne rugăm și să mijlocii in pentru cei aflați la necaz.

O familie din localitatea Valea lui patru din jud. Dolj trece prin o grea încercare în urma unui accident, Mihaela mama la cinci copii și soție a trecut la cele veșnice.

Să ne rugăm și să sprijinim spiritual această familie înmormântarea va avea loc vineri 06 09 2019

Va mulțumim!

Pentru detalii puteți le lua legătura cu pastorul Romulus Paraluță.

1 comentariu

  1. Ionel Dragut Răspunde

    Domnul Isus sa intareasca familia acestei surori .stim cu totii ca moartea este despartirea de cei dragi dar stim ca vom pleca cu totii de pe acest pamant intrun loc unde nu mai este suferinta nu mai este plans mai devreme sau mai tarziu ne intalnim cu creatorul pentru ca apartinem lui fiecare suflet are un destin aici pe pamant satan nu poate sa ia pe nimeni fara permisiunea lui Dumnezeu aceasta sora atata timp a avut si trebuie sa intelegem ca nu putem sa judecam pe nimeni mie personal imi pare rau de aceasta familie dar eu stiu ca este Unul care ai pare mai rau trebuie sa trecem prin incercari sa ajungem la Isus .Aici se termina drumul la sora noastra dar acolo o asteapta Tatal nostru noi care suntem aici pe pamant trebuie sa fim pregatiti ca nu se stie cand edte venirea Domnului.Domnul sa fie cu familia indurerata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *