Interviu cu domnul Daniel Cristian Florea despre decizia de a se intoarce la ortodoxie.

Red. NewsNet Crestin: Domnule Daniel Cristian Florea, datorita slujirii in care ati fost implicat in toata tara, dar si in diaspora romana, ati devenit, cel putin in mediul evanghelic, un om foarte cunoscut, mai ales prin prisma marturiei personale privind convertirea dumneavoastra de la cea de slujitor al Bisericii Ortodoxe la cea de predicator al Evangheliei, condamnand adeseori anumite practici si obiceiuri ortodoxe… Carui fapt se datoreaza schimbarea actuala de macaz, fix in directia opusa, mai exact decizia de a deveni din nou un slujitor ortodox?

Daniel Cristian Florea: Cand de un an si jumatate stau singur si in suferinta, cu familia distrusa, cu sotia c****, cu copii imprastiati prin lume, cu inima plina de zaduf si ochii plini de lacrimi, de ce nu mi-ati scris vreun mesaj?

Toti pastorii mi-au intors spatele, nu m-au sunat o data ca sa-mi spuna ca sunt alaturi de mine si ca plang langa mine in suferinta; de ce nu mi-ati scris ca sa dati aceasta stire pe portal? Acum e prea tarziu. Asa ca singur si parasit de toti puteam sa ajung in boscheti, sa fiu un betiv, un om decazut si n-ar fi interesat pe nimeni. Si acum toti fratii s-au trezit din somnul cel de moarte. Mesajul meu catre ei e sa doarma in continuare si sa-si vada de viata si treburile lor zilnice, exact ca si pana acum.

sursa: https://newsnetcrestin.blogspot.com

2 comentarii

  1. Vlasici Marian Răspunde

    Fr Florea întoarcere.. înapoi cu fam si copiii la pokainta si DL Teva ajuta nuse poate sa rămâi la paganism fr tu sti adevărul și DL..se va îngriji de voi si noi pokaiti dar trebuie si sa muncim fr si spiritual si pământeste cum zice fr Nostru pavel din sf biblie na dus lipsa de nimica fr Draga nici ucenici fr dacacera Botezat cu Duhul sfant gandeai altcumva teai reputat de adevar cum nute ajuta fr nostri nuse poate asa ceva trebuia sa zici adevarul ce ai pe suflet dar ai facut si tăcerea are un raspuns dar negativ fi binc si întoarcere înapoi si DL va lucra amin Ok.!

    • Nelutu Răspunde

      Domnul să aibă milă săl întoarcă înapoi și pe viitor frați baptiști și toți ceilalți fiți mai atemți cu frați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *