Iohannis si propaganda LGBT. Presedintele vrea ca profesorii sa le vorbeasca elevilor despre homosexualitate si „deschiderea fata de alte orientari”

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat că își dorește o legislație care să combată și să elimine total discriminarea din legislație. Acesta a răspuns unei întrebări adresate de către un activist al Asociației pro-homosexualitate Accept, într-un dialog purtat la Bacău.

„Însă pentru a combate discriminarea elaborarea unei legislații specifice este doar un pas, un pas important. O să mă sfătuiesc cu colegele și cu colegii să vedem în ce măsură putem să încurajăm Parlamentul României să accepte o discuție și o legiferare pe tema eliminării discriminării. Asta se poate face relativ ușor”, a spus Iohannis.

Președintele i-a acuzat pe inițiatorii modificării Constituției în sensul protejării familiei că „inflamează societatea românească”.

„Eu cred că și în chestiunea discriminării, și în chestiunea modificării Constituției, cuvântul cel mai potrivit este toleranță. Dacă suntem toleranți nu înseamnă că vrem să fim altfel, dar vrem să-l cunoaștem pe celălalt și să încercăm să îl înțelegem. Trăim din păcate niște vremuri în care toleranța în loc să crească în societate este mai degrabă în reducere, ceea ce este foarte, foarte păcat și eu n-am văzut rolul meu în a tranșa discuția de exemplu pe Constituție, ci eu văd rolul meu în a explica societății în ansamblu că toleranța este o calitate esențială a unei societăți moderne din Europa secolului XXI, și nu altceva. Și atunci, cu siguranță într-un climat de mai bună toleranță și aceste chestiuni de eliminare a discriminării vor fi mult mai ușor de tratat”, a subliniat Klaus Iohannis la evenimentul organizat de Consiliul Tineretului din România.

Președintele României s-a poziționat fățiș de partea activiștilor homosexualității, afișându-se și dialogând cu un reprezentant al acestora. Este binecunoscut faptul că la o astfel de întâlnire nu participă decât acele persoane sau organizații care sunt agreate de Administrația Prezidențială, iar președintele știe ce va fi întrebat. Acest lucru a fost demonstrat în trecut, atunci când studenții de la Iași au arătat că întâlnirea dintre Președinte și „reprezentanții” acestora a fost un simulacru: Au participat doar studenți agreați de conducerile universitare și membri ai PNL.Momentul ales de președinte pentru întâlnirea și afișarea cu reprezentanții activiștilor LGBT este semnificativ: el vine la puțin timp după ce Mihai Gheorghiu, președintele Comitetului de Inițiativă pentru modificarea Constituției, afirmase în Evenimentul Zilei că președintele Iohannis a refuzat orice întâlnire cu reprezentanții Coaliției pentru Familie. Până acum, președintele a afirmat că inițiatorii riscă să cadă în „fanatism religios” sau că luna mai 2018 – la aproape trei ani de la declanșarea inițiativei! -, nu este potrivită pentru desfășurarea consultării populare.

De asemenea, șeful statului a blocat legea organizării referendumurilor de două ori: o dată prin retrimiterea actului în Parlament pentru revizuire și apoi prin refuzul de a-l promulga și sesizarea depusă la CCR.

27 de comentarii

 1. Cristi Răspunde

  L-am votat in 2014 pentru ca nu stiam cine este de fapt , sustinator la homosexualilor si dusman al crestinatatii, nu merita inca un mandat , nu va uitati ca e protestant , e de fapt catolic dupa sotie.

   • Valentin Răspunde

    Orice nu este de acord cu ceea ce ziceti si comportamentul vostru anormal sau/si deșănțat, îl catalogati drept homofob, ba stricatilor, arza-v-ar focul si pucioasa sodomei si gomorei, nu voi trebuie să impuneti reguli, ca sunteti niste „minoritauri” nesimțiți, care va scalambaiti satanic la paraldele voastre ordinare, ci noi, majoritatea, familiști, care ne străduim să creem si oameni sănătoși la minte si la trup, nu mizerie si promiscuitate scabroasa!

    • Cuc Ramona Răspunde

     Nu l-am votat decât pe Peia și Dancila deși sunt apolitic ptr că nu vreau sa îmi impună cineva cum sa gândesc

 2. Pingback: Iohannis si propaganda LGBT. Presedintele vrea ca profesorii sa le vorbeasca elevilor despre homosexualitate si “deschiderea fata de alte orientari” – Misionarul Online – Christ4roNews

  • RADU Ion Aurelian Răspunde

   PSD nu va fi de acord niciodată ca să ii încurajeze pe homosexuali !
   Prefer ca să conducă tara PSD-ul, decât Iahannis LGBD-idistul!

   Scarbiti-va de politicienii care promovează uraciunile!

 3. Dianna Răspunde

  Propaganda PSD.
  Iohannis e crești catolic, nu are cum sa promoveze așa ceva. NICAIERI NU SPUNE ASA CEVA!

 4. No name Răspunde

  MAI ÎNTÂI LA ȘCOALA AS SCOTE DIFERENȚELE
  SUNT ELEV DE LICEU, NU STITI CATE DIFERNTE SE FAC DOAR PT. CA PĂRINȚII SE CUNOSC CU PROFESORII !!!!!!!!
  #SCOALADINROMANIA

 5. Mulțumesc Răspunde

  Acest articol m-a făcut să fiu și mai sigură de votul meu! Votez Iohannis! Mulțumesc, numai bine!

 6. Doge Răspunde

  Discriminarea de orice fel e rea. Esti o persoana groaznica daca discriminezi pe altii si stii asta 🙂

  Persoanele LGBT exista si au existat din cele mai vechi timpuri ale umanitatii. Nu tu alegi de cine sa iti placa si de cine nu, pana la urma sentimentele isi spun cuvantul. Numai in cazul in care nu ai avut niciodata sentimentul de dragoste fata de cineva nu poti intelege alte persoane.
  Oamenii trebuie sa se accepte, sa se inteleaga intre ei, si sa fie informati mereu (din surse sigure, fara informatii alterate si false). Sunt destui oameni rai pe pamant, nu inteleg de ce exista atata ura si discriminare.
  Sa va fie rusine pentru ca publicati astfel de articole homofobe si discriminatorii! Parca crestinismul era o religie a iubirii si intelegerii intre oameni, ceea ce nu se vede.

  Oricum, daca homosexualitatea era o alegere, atunci toate fetele ar fi ales sa fie lesbiene… :))

  • Heterosexualul Răspunde

   Hmsxlttea nu este o alegere, este un viciu. Un viciu sexual inimaginabil de periculos, murdar si pervers. Evolutia ar fi eliminat de mult aceasta gena, pt. ca hmsxliinu pot procrea. Sa le fie rusine celor ce, din pura prostie si de dragul unei false tolerante, acuza de ura si homofobie vasta majoritate a populatiei care, absolut firesc, simte un nod in stomac atunci cand aud ce fac hmsxl-ii . Voi sunteti cei intoleranti si plini de ura in primul rand. Si vreti sa intoarceti lumea asta cu susul in jos, si la propriu si la figurat. Acei oameni au nevoie de intelegerea noastra dar si de ajutor specializat, pentru a scapa din mrejele acelui viciu mizerabil care le distruge viata.

   • epoca de piatra Răspunde

    te rog opreste-ți Internetul și nu mai intra niciodată, de preferat du-te inapoi in peștera și nu mai deschide gura vreodată, de dragul de a nu te mai face de ras in halul asta. Mulțumesc, o zi minunata.

  • Vasil Răspunde

   A iubi pacatosul nu este acelasi lucru cu a iubi pacatul
   Da, crestinismul este despre a iubi aproapele dar nu faptele Sodomice condamnate de Dumnezeu

 7. misionarul...ce stire aduce Răspunde

  Voi ar trebui sa intelegeti ca toate sunt dupa voia lui Dumnezeu, si ca toata treaba cu LGTB oricum se va sustine pe viitor, pentru ca asta vor oamenii.. Iohannis a declarat ca este adeptul tolerantei. Nu va mai ingrijorati voi atat,,daca va numaiti copii de Dumnezeu.

 8. Dan Prichici Răspunde

  Nu am nimic cu cei care doresc sa trăiască in păcatul sodomiei… La referendumul pentru familie, nici nu era vorba despre așa ceva, era despre familie, punct! In spațiul privat, nu pe strada, pot sa se sodomeasca cât vor, intr-o zi se vor prezenta toți înaintea lui Dumnezeu și vor Răspunde pentru ce au ales sa facă… De aici și pana la manifestările lipsite de gust, in plină strada, in ochii copiilor noștri, in dorința de-a încerca sa-i facă toleranți, este altceva! Eu nu-mi etalez in plină strada sexualitatea și orientarea hetero, de ce o faceți voi? Faceți ce doriți in dormitoarele voastre, lucru pentru care, pe fiecare ne va judeca Dumnezeu intr-o zi, care nu este departe! “Omului ii este dat sa moara o singura data, după care urmează judecata! Eu va tolerez, însă garantat, judecata lui Dumnezeu, Nu vă va tolera!

 9. Cuc Ramona Răspunde

  Nu l-am votat decât pe Peia și Dancila deși sunt apolitic ptr că nu vreau sa îmi impună cineva cum sa gândesc

 10. hpp Răspunde

  Daca e impus de loja masonica germana(luati presa germana din 2014)la ce va asteptati ?Nu ne avertizeaza sfintii dreptei credinte ca la sf veacurilor isi vor face semnul crucii intrand in biserici,dar cand isi vor da jos manusa li se vor vedea ghearele?Astia ce-mping namolul la deal nu inteleg ca noi n-avem treaba cu ei,sunt doar alte putragaiuri printre miliarde,ci cu pacatul pe care-l savarsesc ei,si neo-marxistii vor sa ni-l bage pe gat legiferandu-l.

 11. Dragos Stefan Răspunde

  Vad multi crestini care se considera modele de bunatate care prind gura despre acest subiect.Va afecteaza financiar,psihic,fizic ca doi oameni de sex asemanator fac ce fac in mediul privat?Dumnezeu iubeste toti oamenii asa ca urmati-l.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *