Dezvăluirile unui mason pe patul de moarte: Trăim realitatea zguduitoare a ultimelor zile

 • 1
  Share

Un mason ce facea parte din grupul Bilderberg a vrut sa-si despovareze sufletul si s-a destainuit unui pastor american in ultimele sale clipe de viata.

El i-a spus acestuia cateva din evenimentele pe care intreaga planeta la va infrunta.

Inainte ca planeta sa fie condusa de gruparea satanica intitulata „Noua Ordine Mondiala” vom fi condusi de catre chinezi.

Insa rasa galbena nu este decat o marioneta in mainile Iluminatilor care se vor folosi cu viclenie de acest paravan pentru a-si duce la indeplinire planurile.

In cateva puncte va vom prezenta sinteza discutiei pe care masonul a avut-o cu pastorul Lindsey Williams.

1.  Atacul Iranului va fi paravanul inceperii unui nou conflict militar de proportii, care va duce la izbucnirea Celui De-al Treilea Razboi Mondial. In aceasta lupta vor intra  mai multe tari ale globului si in felul acesta noua conflagratie mondiala se va generaliza facand milioane de victime.

2. Dolarul american va ajunge la pamant. Totodata, la scurt timp dupa aceea, si celelalte valute vor fi aproape complet lipsite de valoare, deoarece „Iluminatii” si Francmasoneria mondiala vor introduce o noua Moneda Unica globala. Aceasta noua Moneda Unica globala va aparea la scurt timp dupa ce atat dolarul american, cat si moneda euro vor cadea. Lumea asa cum o stim acum va fi complet diferita pana la sfarsitul anului. „Sa urmariti sa cumparati aur sau argint, deoarece pretul acestor metale rare va atinge in curand preturi astronomice, asa cum nu au existat niciodata pana in prezent!”, a spus masonul.

„In cel mai scurt timp, chinezii si China vor fi cei mai puternici”. China va fi unealta docila prin care se va urmari intronarea la nivelul acestei planete a Noii Ordini Mondiale. Atat liderii, cat si populatia Americii vor fi redusi la un statut inferior, care poate fi asemanat cu statutul actual al Lumii a Treia.

3. Aurul si argintul vor fi si vor ramane singurele valori pe care oamenii se vor mai putea baza. Se va intra intr-o stare de depresiune economica si atunci vom deveni cu totii foarte saraci, in cel mult doi ani de acum incolo. Fie ca vrem, fie ca nu vrem, multi dintre noi vom fi obligati sa imbratisam modul taranesc de viata, pentru ca nu vom mai putea sa locuim la oras, datorita saraciei in care ne vom afla.

4. In urmatoarele cateva luni petrolul va atinge cotatia de 200 de dolari pe baril.

5. Daca aveti ipoteca, achitati-o acum sau vindeti-va casa pentru a va putea permite sa platiti integral suma pentru o alta locuinta, chiar daca cu banii rezultati din vanzare o sa cumparati doar o garsoniera. Asigurati-va inca de pe acum ca locuinta voastra, chiar umila, este achitata integral, caci in curand milioane de oameni isi vor pierde casele.

6. Actualmente China detine 90% din toate mineralele rare ale pamantului si utilizeaza felurite componente pentru tehnologii, pentru arme, etc. etc. Putini stiu ca la ora actuala China produce 80% dintre componentele armelor pentru armata SUA. Este incredibil, dar adevarat. La ora actuala SUA se afla la mila Chinei!

7. Elitele asa-zisilor „iluminati” alcatuiesc guvernul negru din umbra. Impreuna cu globalistii, ele doresc sa declanseze o criza de mari proportii in Orientul Mijlociu in urmatoarele cateva luni.

Banca Goldman Sachs impreuna cu City Bank si FMI se focalizeaza deja asupra Iranului. Aceste banci se dedau la felurite manevre murdare din culise cu scopul de a paraliza financiar Orientul Mijlociu inainte ca trupele NATO ce vor fi comandate de catre elita asa-zisilor „iluminati” sa atace.

Trebuie, de asemenea, sa fiti constienti de faptul ca SUA si Europa au vandut de curand computere virusate Iranului, iar aceasta a fost o lovitura marsava in mod abil premeditata.

8. O declaratie naucitoare: „De curand, „iluminatii” au decis ca trebuie sa ne descotorosim cat mai repede de Dumnezeu si de tot ceea ce se manifesta prin El pe aceasta planeta, pentru a introna neintarziat Noua Ordine Mondiala”.

Acest magnat a spus ca „Mesia Diavolului” („Devil’s Mesia”) inseamna, inainte de toate, perversitate multipla si totala care trebuie sa fie acceptata ca un mod normal de viata de catre toti locuitorii acestei planete. Homosexualitatea, drogurile, pedofilia si sexul animalic, abject si lipsit de afectivitate sau iubire trebuie sa predomine in cel mai scurt timp pe aceasta planeta. Pentru aceasta, „iluminatii” au decis ca mai intai trebuie sa implementeze, pe tot globul, toate formele de perversiune, urmarind sa ii nauceasca pe oameni si sa ii faca sa nu ii mai intereseze iubirea, care trebuie, in viziunea lor satanica, sa fie inlocuita doar cu sexul. Ei se gandesc sa actioneze in modul acesta abject si pervers deoarece si-au dat seama ca nu il pot aduce pe „Mesia Diavolului” („Devil’s Mesia”) acolo unde va exista un popor drept, care crede in Dumnezeu si care respecta in continuare valorile spirituale si morale”.

9. Cei care s-au autointitulat „iluminatii” fac presiuni pentru a institui o asa-zisa religie unica a lumii (One World Religion) si pentru aceasta creeaza organizatii fantoma cum ar fi Consiliul National al Bisericilor, care este finantat din umbra chiar de catre aceste organizatii satanice masonice, cum ar fi fundatiile evreilor Rockfeller, Carnegie si Ford.

18 comentarii

 1. Samuil Belu Răspunde

  Satana isi arata coltii dar in vurand va suferi vesnic in gheena !!! Si toti cei credinciosi Diavolului vor svea aceeasi soarta…nu ma tem de diavol…ma tem de zDumnezeu…si orice sr fi nou vopii lui Dumnezeu suntem protejayi prin ctedinta de toate rautatile iluminatilor diabolici…

 2. Ilia Cornel Răspunde

  Nu cred in satana, cred in Dumnezeu. Si Dumnezeu nu îi va pierde pe cei ce i se închină lui și îl iubesc.

 3. Pop fineas Răspunde

  Un om cu judecata va socoti aceste texte: delir, minciuna , ficțiune.
  Rămâneți tari în Domnul , nu dați crezare oricărui duh.
  Doar Dumnezeu știe viitorul, iar sfaturile sale nu mi se par deloc biblice: să strângem aur și argint cât de mult?
  Nu mai distribuiti aceasta material!

  • Vali Răspunde

   Daca acel batranel, care spune articolul ca a relatat aceste ineptii , exista, atunci el sufera de o tulburare psihica grava, daca nu, autorul acestui text scris cu rolul dezinformarii prostilor trebuie dus la psihiatru!

  • Sorina Răspunde

   Adevarat. D.zeu se ingrijeste sau te indeamna spre valorile sufletului, iubire,credinta,nu te-ar indemna d.zeu strange aur si argint. Aberatii ptr a avea vizualizari cat mai multe. Intr.un cuvant escrocherie.

  • Sonia Răspunde

   E f adevarat daca dam crezare tuturor fantaziilor bolnave ne imbolnavim si noi si numai putem distinge binele de rau Noi trebuie sa credem in Dzeu cu toata taria cu tot sufletul cu toata inima noastra Si cugetul nostru din toata fiinta noastra Si vom invinge prin Iisus Hristos ,Domnul nostru salvator

 4. RADU Răspunde

  Dumnezeu este unic,i-am simtit prezenta si puterea in propria mea existenta. Nu mi-e frică de purtarile animalice a celor care vor putere și supremație pentru că sunt cobvins ca vor pieri in dizgrație și ura. Pentru mine există Dumnezeu, Iisus Hristos și Sfântul Duh, pe care-i voi lăuda și slavi câte zile îmi sunt date in viața asta de pe pamint. Cred in viața de apoi si rog treimea cea fără de ființa să-mi ierte greșelile pe care le-am facut cu știința și cu neștiință!!!

 5. Ortime Răspunde

  Aici va manipuleaza creierul lasati lumea sa faca ce vrea si ce vrea daca ai Dumnezeu e bine daca n’ai iar e bine daca evitam razboiele ar fi bine

 6. tanea Răspunde

  Sa ne ajute Dumnezeu sa fim tari in credinta adevarata intradevar nu trebue sa ne temem de ispite si mi-as dori mult si ma rog pentruca sa inteleaga tot mai multa lume ca Dumnezeu exista!!! Sa inteleaga ca pier acei ce cred in placerile sexuale si schimbari de orientatii si cred ca asta e viata adevarata.

 7. Edd Răspunde

  Sa crezi in Dumnezeu e bine dar trebuie si sa infaptuim voia sa. Si demonii cred in Dumnezeu ca el exista. Și ei știu ca el exista. Dar una e sa crezi și alta e sa înfăptuiești voia lui Dumnezeu. Sunt 2 porunci cele mai mari din toată legea: 1. să-l iubești pe Dumnezeu cu toată puterea, mintea și inima ta. 2. Să-l iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți. De aici depind toate celelalte legi și porunci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *