Georgiana, mamă eroină la 42 de ani. Femeia a adus pe lume 20 de copii și nu se oprește aici: ”Dacă Dumnezeu îmi mai dă vreunul, nu voi renunța la el!”

Georgiana Văcaru trăiește în satul Cotenești, comuna Stoenești, din județul Argeș și se mândrește cu o familie numeroasă, întrucât are 20 de copii.

Primul născut al femeii este un băiat în vârstă de 23 de ani și ultimul bebeluş este o fetiţă care a venit pe lume în urmă cu câteva zile, la început de an 2020, scrie realitateadearges.net.

În ultimele două decenii, femeia a fost însărcinată în aproape fiecare an. Toți cei 20 de copii trăiesc și sunt perfecți sănătoși, iar fiul cel mare al femeii s-a și căsătorit, după cum a mărturisit femeia care se află internată la Maternitatea Spitalului Municipal Câmpulung.

Întrebată cum se descurcă cu cei 20 de copii și cum reușește să-i întrețină, femeia a mărturisit că trăiește alături de soțul ei și cei 20 de copii într-o casă cu opt camere, iar principalul lor venit sunt alocațiile copiilor. De asemenea, soțul ei pleacă de două ori pe an la muncă în străinătate, unde lucrează o lună, două, ca să câștige bani pentru ași întreține copiii.

De asemenea, cei doi soți n-au de gând să se oprească aici: „Dacă Dumnezeu îmi mai dă copii, nu îi oprim, Dumnezeu ştie ce se va întâmpla”, spune mămica.

Medicul care a asistat-o la naştere i-a dat asigurări că este sănătoasă şi mai poate să aducă pe lume copii.

Sursa:a1.ro

16 comentarii

 1. ISTVAN BOITHE Răspunde

  Da este foarte frumos din partea aceste oameni credincios,i ca’ sunt oameni cu pilda fat,a’ de alt,i oameni ca’sa’torit,i ca’ la REFORMAT,I SAU LA CATOLICI S,I LA ORTODOX de aia nu vrea sa’ aiba’ mai multi copii din cauza averii sau din cauza mostenirii este mare rus,ine eu intreb pe aces,ti oameni cu 20 de copii ca’ pentru avere s,i mos,tenire sau na’scut sau pentru sa’ deie pilda’ pentru tot,i analfabet,i ra’mas,i in urme din toate lumea asta,eu felicit ca’ aces,ti 20 de frat,i sunt mai fericit,i ca la alt,i familii unde numai un copil este sau doi,Dumnezeu sa’ va’ ajute..

  • Bratu Răspunde

   Felicitări , dați dovadă de multă iubire SI credință în Dumnezeu.Se spune că fiecare copil se naște cu bucata lui de pîine

  • Getyk Sandu Răspunde

   Domnul să vă binecuvinteze copilașii si pe voi părinții.Să vă dea Dumnezeu sănătate,si toate cele necesare ptr.ai crește iar noi vă susținem în rugăciune.Fiți binecuvântați cu multe binecuvântări.

 2. Magdalena Iorgovan Răspunde

  Da,frumos Dumnezeu să i de-a binecuvîntarea Sa ,în familia mea am fost 12 copii, este greu dar si frumos!

 3. Emil Nahaba Răspunde

  Sunt dintr-o familie de opt copii. Ma cosider fericit ca am multi frati si surori. De fapt in total am fost nascuti zece dar doi au murit prunci. Daca aceasta familie va cauta sa traiasca dupa principiile lui Dumnezeu, vor fi binecuvintati in ty pate privintele.

 4. Inna Răspunde

  Eu nu comentez ca sa nu păcătuiesc,,dar ma intreb !?, ce poate oferi la copii in viitor ?o vacanta ?o casa ?ce? ,,,poti sa trăiești în 8 camere 20 de copii? Ce copilărie au acești copii?sa schimbe pampers tota viața!

  • Vasile darius Răspunde

   Cînd au pe Dumnezeu nu le trebuie vacante sau case că toate rămîne pe pămînt în viața se vor avea unu pe altul sprijin și ajutor sunt alti care au casa merg in vacanțe Dar nu sunt fericiti că n-au pe Dumnezeu e hin sa ai frați mulții ai la cine apela cînd ai nevoie de ajutor și eu am 13 Frații și mulțumesc la Dumnezeu pentru toții

  • Diana Diana Răspunde

   Daca traieste in sfintenie,si frica de Dumnezeu, atunci Domnul le poarta de grija! Copii Domnului nu raman de rusine, uneori o familie cu 2 copii nu se descurca cum se descurca ,o familie ce slujeste Domnului cu ,2,3,4,6,7, copii! Copii sunt o binecuvantare ,si daca te rogii dinainte pt ei si ai o viata de rugaciune in familie Domnul poarta de grija…chiar daca vin incerari etc, Cu Dumnezeu iesim birutori,atat cat cat ne straduim sa traim in sfintenie si dupa voia LUI`

  • Lidia Răspunde

   Eu cred ca Domnu se ingrijeste nui nimik ca schimba pampers toata viata Dumnezeu a lasat ,,ca femeia sa dea nastere copiiilor si barbati sasi castige painea cu sudoare frunti,.Si eu sunt din 10 fratii si am fost mai inbracati si fericitii decat alti copii care erau 1 sau 2 la parinti .Dumnezeu sai binecuvinteze pe copii si pe parintii

  • Cristi Răspunde

   dar de cand luxul este adevarata valoare? la Marea Judecata nu te va intreba Dumnezeu ce lucruri materiale le-ai dat ca sa-i faci oameni cu inima legata de pamant si cele trecatoare…

  • Dragos Răspunde

   Nu pune cuvantul lui Dumnezeu la indoiala,ei chiar asculta cuvantul lui Dumnezeu:cresteti,inmultiti-va si populati Pamantul!!!

 5. Luci Răspunde

  Este o mare binecuvantare. Si fiecare copil din aceasta famiglie Este deosebit in felul lui.
  EU am cunoscut oameni care pana la carta de 35- 40 de ani nu au vrut copio, iar cand au vrut nu au mai reusit.
  Am un prieten care e giù unico la parinti, si imi povestea ca parinti lui au vrut sa aiba doar un copil la tinerete si sa aiba altul la batranete Dar nu au mai reusit, si acum El are 22 de ani si ar crea sa aiba macar un frate cu care sa se sfatuiasca.
  Imaginaza.ti dupa ce Toti acesti copii vor di mari si unul din ei poate va avea un necaz, si Toti il vor ajuta. E Ceva minunat.
  IATA ce dice biblica Psalmul 127
  127:3 Iată, fiii sunt o moştenire de la Domnul, rodul pântecelui este o răsplată.
  127:4 Ca săgeţile în mâna unui viteaz, aşa sunt fiii din anii tinereţii.
  127:5 Ferice de bărbatul care îşi umple tolba cu ei; el nu se va ruşina când va vorbi duşmanilor la poartă
  NU STIU DACA SUNTETI DEACORD CU AVORTUL SAU NU….DAR DACA SE FOLOSESTE PROTECTI SAU SE IA ATICONCEPTIONALE IN TIMPUL UNUI RELATII E EXACT LA FEL CA SI UN AVORT.
  EU MAI AM 4 FRATI, SI PARITI MEI M.AU EDUCAT ATAT DE BINE INCAT AM UN LOC DE MUNCA, O MASINA, SUT CASATORIT, MOMENTAN AM DIAR UN COPIL, SI O CASA FRUMOASA….SI TOATE ASTEA LE AM MULTUMITA EDUCATII CARE MI.AU DATO PARITI, EI NU M.AU AJUTAT CU ALTCECA DECAT CU SFATURI SI PRIN BINECUVANTAREA LUI DUMNEZEU.
  EU POT DOAR SA ZIC CA ACESTI COPII SUNT FOARTE BINECUVANTATI. E O FAMILIE MINUNATA.

 6. Getyk Sandu Răspunde

  Dumnezeu să vă dea multă sănătate și putere si tot ce este necesar sa-i puteți crește.Vă felicit ptr.jertirea dv.in totalitate ptr.acesti copii minunati.Va susținem în rugăciune.Fiți binecuvântați.

 7. Anonim Răspunde

  Ai spus ca nu comentezi ca sa nu pacatuiesti dar fara sa iti dai seama deja ai facut-o! Pentru ca si judecata e un pacat,iar tu i-ai judecat zicand ca ce copilarie au acei copiii sa schimbe pampers toata viata,si cum dorm in 8 camere . Da care ii treaba ta sa te.interesese de viata altuia cand trebuie sa te intereseze viata ta. Aceasta sora o sa aiba o mare rasplata sus in cer ,ai sa vezi! Mamele.cu multi copiii sunt si vor fi mereu binecuvantate de Domnul ! Bine ar fi sa inteleaga toate pocaitele ca nasterea de copiii este o binecuvantare de la Dumnezeu. Nu-ti da Domnul mai mult decat poti duce,sunt sigura de asta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *