Mihai Neşu construieşte cel mai mare complex pentru copiii cu dizabilităţi din România

Mihai Neșu, după accidentul din 2011, a deschis o Fundație la Oradea, prin care ajută copiii cu dizabilități. Fostul fotbalist de la FCSB și Utrecht a povestit cum a reușit să depășească momentele grele din ultimii, iar factorul care a contat cel mai mult a fost apropierea de Dumnezeu.

 

Mihai Neșu recunoaște că primește în permanență donații de la oamenii din Oradea pentru complexul pentru recuperare pe care urmează să-l contruiască,chiar și de la persoanele simple, cu care se întâlnește la Biserică. După nouă ani de la accidentul suferit în Olanda, Neșu are puterea să admită că doar după un astfel de moment putea interveni o schimbare în viața sa.

Mi se pare o minune tot ce se întâmplă în fiecare zi, viața este plină de minuni, de lucruri extraordinare, trebuie să fim atenți în jurul nostru ca să remarcăm. Nu știu dacă am o misiune sau nu, dar știu că din experiența mea, ce am trăit, ce am citit, singura misiune a omului pe pământ este să ajungă sfânt.

De multe ori nu simt că am o problemă, mă simt foarte bine, sunt fericit. Actuala perioadă e cea mai fericită. Nu am nevoie de nimic în plus, doar să fiu mai bun”, susține Mihai Neșu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *