Adrian Mutu s-a pocait !?

Adrian Mutu (35 de ani), cel mai talentat fotbalist de după Gică Hagi (cu care, de altfel, împarte recordul de goluri marcate la echipa naţională a României – 35), a luat o decizie care i-a schimbat deja viaţa: s-a pocăit!

“Briliantul” s-a cuminţit, iar de această dată nu sunt doar vorbe, ci există şi dovezi în acest sens! Greu de crezut, după numeroase promisiuni neonorate, în pragul retragerii din fotbal, băiatul rău şi scandalagiu a hotărât să lase locul unui tip liniştit şi credincios. Doamne ajută!

Băiatul născut la Călineşti (Argeş), legitimat acum la clubul Petrolul Ploieşti, cu care speră să câştige titlul în sezonul fotbalistic care stă să înceapă, a suferit o transformare radicală în viaţă. Nici mai mult, nici mai puţin, starul a decis să-şi schimbe religia! Astfel, Mutu a devenit, în secret, adeptul Creştinilor după Evanghelie.

Adrian a intrat în contact cu respectivul cult acum trei ani, dar decizia de a deveni practicant a fost luată de atacant în urmă cu doar două luni şi jumătate, când se înteţiseră zvonurile unui posibil divorţ de Consuelo. “Briliantul” a intrat în contact cu canoanele cultului Creştinilor după Evanghelie în Republica Dominicană, locul de baştină al frumoasei sale soţii. Schimbarea s-a făcut însă treptat, fotbalistul fiind convins să se convertească de către Consuelo.

Preacurvia, păcat înaintea lui Dumnezeu

De altfel, soţia şi fetele lui sunt practicante ale sectei. Cuplul are două fetiţe: Adriana (7 ani) şi Maya Vega (5 ani). Cunoscut ca un tip petrecăreţ, Adrian va trebui să-şi adapteze comportamentul la noua religie.

Prin trecerea la această credinţă, “Briliantul” a trebuit să renunţe la escapadele nocturne. De asemenea, Creştinii după Evanghelie nu tolerează relaţiile extraconjugale:

“Noi credem şi mărturisim că preacurvia şi curvia, orice relaţie sexuală incestuoasă şi orice formă de imoralitate sexuală (Matei 5:27-30) sunt păcate şi o urâciune înaintea lui Dumnezeu (Levitic 18:6-30; 1 Cor. 6:15-20; 1 Tes. 4:3-6; Evrei 13:4)”.

Pentru cei care îi cunosc schimbarea, imaginea cu Mutu rugându- se în cantonamentul “găzarilor” nu reprezintă o noutate sau un eveniment de faţadă, ci confirmă faptul că religia ocupă în acest moment un loc important în viaţa lui.

ACTUALIZARE! În prezent nu este membru al creștinilor după Evanghelie, Adi Mutu și Consuelo, soția sa, făcând parte dintr-o dominațiune prezentă pe teritoriul statului dominican.

Mai multe informații în această direcție vor apare în zilele următoare sub semnătura președintelui Creștinilor după Evanghelie din Romănia, domnul Virgil Achihai.” – Nicolae Geantă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *