Apel la rugăciune!! Coronavirusul lovește în familia unui pastor din București!

Chemare la rugăciune,
Frații mei,
M-am întors miercuri noaptea din Germania după o vizită la Freiburg. Ținând cont de pandemia creată de coronavirus Covid-19, împreună cu soția mea ne-am izolat la domiciliu ca să nu punem vreun pericol pe cineva. Nu am luat contact cu nimeni în această perioadă.


Vineri noaptea am fost duși cu ambulanța la spital, unde am fost internați pentru investigații. Am fost testați pentru depistarea unei eventuale infecții cu COVID-19, iar rezultatele au ieșit negative.

Am repetat analizele, și cel de al doilea test al meu a ieșit negativ, așa că pe mine medicii m-au trimis acasă. Pe Gabriela au oprit-o la spital deoarece cel de al doilea test a fost pozitiv.

Ea va rămâne internată câteva zile pentru tratament. E optimistă si increzatoare in Domnul. Eu sunt acasă, izolat pentru 10-12 zile, chiar dacă cele două teste au fost negative.


În aceste momente neobișnuit de grele, nu doar pentru noi, va solicit sprijin în rugăciune ca să trecem biruitori de această incercare.


Vă îmbrățișam cu drag!
Pastor Ștefan Ivan

1 comentariu

  1. Cristina Răspunde

    Fiecare işi ia răsplata pt rāutatile facute din trecut . Din pacate aceasta fam trateaza foarte rau si aspru anumite pers pocaite si ne pocaite dovada ? Cu mama mea sau comportat oribil si cu mine si copiii mei cand eram in mare nevoie de a cere de mancare pt cei 2 copiii ai mei !

    Laudat fie Dumnezeu pt dreptatea facuta dupa atatea ani ! Dumnezeu nu ma uitat cand copiii mei plangeau de fpame desi sunt membra acedtei biserci…..cica ….isi merita din plin soarta !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *