Magazinele din România unde se poate plăti cu AMPRENTA!

Plata cu amprenta a fost introdusă deocamdata în trei hipermarket-uri din Capitală,Carrefour este unul dintre ele. Dezvoltatorii sistemului testează noua tehnologie la casele de marcat la care ne scanam singuri produsele, conform ProTV. 

„Sinceră să fiu mi se pare şi uşor invaziv sistemul. Mi se pare mai ok cu cardul. Este o altfel de obişnuinţă. Probabil că în timp se va ajunge să fie şi asta acceptată mai uşor”, spune o clientă. Altora le place însă. „Mi se pare foarte practic şi mult mai rapid. Nu mai stai la coadă.”

Sistemul de plată cu amprenta este activat cu ajutorul unei aplicații pe care o descărcați gratuit pe smartphone. După ce v-ați introdus datele personale în aplicație, mergeți la una dintre casele de marcat adaptate la această nouă tehnologie. Urmează activarea contului și scanarea amprentei, iar apoi odata ce ați facut prima plată, pe viitor nu va mai fi nevoie să aveți la îndemână portofelul, dar nici telefonul mobil.

1 comentariu

  1. Geo Răspunde

    Satanisti in persoana sunteti,aici se vede adevarata credinta🤬🤬🤬🤬cum ca acceptati totul cu usurinta….nu ati invatat nimic nici dupa 2000 de ani .Aceeasi atei ati ramas.🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *