Opt copii din Suceava au rămas orfani, după ce tatăl lor a fost chemat la Domnul

Tragedie de nedescris pentru o familie din Suceava! Nicu Urzică, pe numele lui, este românul care s-a infectat cu noul coronavirus în Londra, în urmă cu câteva săptămâni. Bărbatul a plecat în străinătate pentru a reuși să ofere un trai decent soției și celor opt copii din comuna Dumbrăveni.

Românul muncea pe șantier și s-ar fi infectat de la locul de muncă. A început să se simtă din ce în ce mai rău, fiind internat într-o secție de Terapie Intensivă. După mai bine de o săptămână în spital, părea să-și revină și se simțea din ce în ce mai bine.

A fost mutat într-un salon, iar medicii i-au propus externarea.În cele din urmă, starea lui s-a agravat. A făcut niște cheaguri de sânge și nu a mai putut fi salvat.

Fratele lui Nicu a povestit întregul incident. Ianis Urzică nu-și explică cum a ajuns românul în această situație, dar mai ales, cum i s-a înrăutățit starea de sănătate brusc.

“Totul a început cu o răceală. A stat acasă o săptămână, nu s-a mai dus la muncă. A crezut că își revine și a vrut să se întoarcă. Doctorul i-a spus că e bine și se poate duce.

A muncit două zile și i s-a făcut din nou rău. A sunat la medic și a anunțat, dar i s-a spus să stea în casă. A stat așa încă vreo două zile, când a simțit că nu mai poate să respire. A venit ambulanța după vreo trei ore. I-au pus oxigen și și-a revenit. L-au internat pe Terapie Intensivă, starea sa era gravă.

După o săptămână petrecută la ATI, și-a revenit. A fost mutat în salon și se discuta chiar de externare, când brusc, situația s-a schimbat. Starea sa s-a agravat. Se pare că a făcut niște cheaguri de sânge care i-au blocat tot”, a fratele lui Nicu, pentru obiectivdesuceava.ro.

Acum, Nicu Urzică a lăsat în urma lui o soție și opt copii, care sunt sfâșiați de durere. Cazul a ajuns și la urechile românilor din Londra, care au reușit să strângă suma de 90.000 de lire sterline, pentru ca trupul bărbatului să poată fi adus acasă, în România. scrie spynews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *